HONEYMOON SPECIALS

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!


AΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ

1.350
7 διαν/σεις με όλα τα γεύματα και ελαφρια ποτά,αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές.Hotel Riu NaiboaPunta Cana 5*

ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ -ΤΕΝΕΡΙΦΗ


hotel Sol Tenerife 4* 680 ευρω το άτομο για 6διαν/σεις με πρωινό και αεροπορικά εισιτήρια.Εκπληξη στην άφιξη μπουκαλι κρασί και φρούτα ή ακομη και αναβάθμιση δωματίου κατόπιν διαθεσιμότητας.

BALI


Hotel Hilton Bali 5* 1.050 το άτομο για 5 διαν/σεις με πρωινό ,μεταφορές απο/προς το αεροδρόμιο/ αερ/κα εισιτήρια.Εκπληξη κατα την άφιξή σας λουλούδια ή φρουτα ή και δωρεάν αναβάθμιση δωματίου κατοπιν διαθεσιμότητας.Εκδρομή και στον μοναδικό ναό ULUWATU.Διαθέτουμε αποκλειστικά ελληνόφωνο ξεναγό,οδηγό με jeep 4x4 για διαδρομές που προτείνουμε με 40 ευρώ την ημέρα και δυνατότητα snorkeling κρουαζιέρας στην Nusa Lembongan με 60 ευρώ το άτομο με φαγητό.Επίσης για τους πελάτες μας μια λίστα με τα αγαπημένα μας εστιατόρια και αγορές είναι στην διάθεσή τους.

THAILAND


Ko Samui-Bangok ή Πατάγια5*ξενοδοχεία,μεταφορές,αεροπορικά εισιτήρια και 7 διαν/σεις 1.000 ευρω το άτομο.

BALI-BANGOK-SINGAPORE


Special offer 15 νύχτες-5*ξενοδοχεία,πρωινά,μεταφορές,αεροπορικά εισιτήρια 1.600 ευρώ το άτομο.

FIJI


Hotel the Warwick 4* 2.192 το ατομο 6 διαν/σεις .Δωματιο με θέα στο βουνο ,φρούτα, μπουκάλι σαμπάνια και αναμνηστικό.Μεταφορές,αεροπορικά εισιτήρια.

POLYNESIA


Μουρέα,Ταιτή,Χουαχίνε,Μπόρα-Μπόρα
.Απο.. 1.970 ευρώ το άτομο σε 4* Sofitel la Moorea 7 διαν/σεις ,μεταφορές,αεροπορικά εισ/ρια.Εκπληξη μπουκάλι με κρασί ή και αναβάθμιση δωματίου.

AFRIKA SAFARI


1.450 ευρώ το άτομο,2 διαν/σεις με πρωινό στο Nairobi Intercontinental 5* και 5 ήμερο σαφάρι με ΄πλήρη διατροφή όπως στο πρόγραμμα.

ΜΑΛΔΙΒΕΣ


Hotel Laguna Beach 4* το άτομο 1.110 ευρώ για 5 διαν/σεις με πρωινό,μεταφορές απο/προς αεροδρόμιο.Εκπληξη λουλούδια και φρούτα και κατοπιν διαθεσιμότητας αναβάθμιση δωματίου σε overwater bungalow.ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΩΣ 31/05 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!!

ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ


La Plantation hotel club-Mahe 4* 1.388 ευρω το άτομο για 5 διαν/σεις με πρωινό ,μεταφορές απο/προς το αεροδρόμιο.Εκπληξη καλάθι με φρούτα κατα την άφιξη και αναβάθμιση δωματίου κατοπιν διαθεσιμότητας.

MEXICO


Riu Palace Hotel Mexico 1.455 ευρώ το άτομο για 7 διαν/σεις,μεταφορες,αεροπορικά και εκπληξη ενα μπουκάλι ρούμι με αναβάθμιση δωματίου κατοπιν διαθεσιμότητας.

KOYBA


Hotel Tryp Havana Libre 5* 1.400 ευρώ το άτομο γα 7 διανσεις, μεταφορές,αναβάθμιση δωματίου κατοπιν διαθεσιμότητας,λουλούδια κι μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο. Hotel Melia Cayo Coco 5* 1.480 ευρώ το άτομο σε δίκλινο για 7 διαν/σεις, μεταφορές,αναβάθμιση δωματίου κατόπιν διαθεσιμότητας,λουλούδια και 1 μπουκαλι κρασί στο δωμάτιο. Hotel Paradisus Varadero 5* 1.999 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό,μεταφορές,αναβάθμιση δωματίου,λουλούδια και ενα ρομαντικό δειπνο.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ


Cairo Relax, Sharm El Sheih or Hurgada,Alexandria 750 ευρώ το άτομο 6 διαν/σεις σε 5* ξενοδοχεία,5 γεύματα,πρωινα, αεροπορικά εισιτήρια

ΠΑΡΙΣΙ


4 ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ.. 495€ Αεροπορικά + 3 νύχτες με πρωινό και μεταφορές

4 ΗMΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ.. 532€

Αεροπορικά-3 νύχτες σε ξενοδοχείο 3 * στην Οπερα Πρωινό-μεταφορές-Ξενάγηση πόλης-Λουβρο-Βερσαλλίες-Ντίσνευλαντ

8 ΗΜΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ.. 705€

Αεροπορικά- νύχτες σε 3* ξενοδοχείο στην Οπερα Μεταφορες-ξενάγηση πόλης-ξενάγηση Λούβρο-Παρκο Αστερίξ Βερσαλλίες - Ντισνεϋλαντ

ΝΕΟ!!ΠΑΡΙΣΙ 8ΗΜΕΡΑ

ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ (Deauville-Trouville-Honfleur)-ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ- ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ-ΛΟΥΒΡΟ-ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ-ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ.. 735€το ατομο σε δικλινο με πρωινο

ΝΕΟ!!ΠΑΡΙΣΙ 6ΗΜΕΡΑ

ΚΑΣΤΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ-FONTANEBLEAU-BARBIZON-CHANTILLY-CHATEAUX LE VICOMTE-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ,ΞΕΝΑΓΗΣΗ,ΛΟΥΒΡΟ,ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ...655€το ατομο σε δικλινο με πρωινό

ΝΕΟ!!ΠΑΡΙΣΙ-ΛΟΝΔΙΝΟ 6ΗΜΕΡΟ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ,ΛΟΥΒΡΟ-ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ-ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ-1 ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΜΕ ΤΟ EUROSTAR ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ....675€ το ατομο σε δικλινο με πρωινο

Παρατηρήσεις


Oι παραπάνω τιμές είναι κατά άτομο σε δίκλινο με πρωινο δεν περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων και δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων και εορτών.Για αναχωρήσεις Ιουλίου-Αυγούστου ισως υπάρξουν επιβαρύνσεις λόγω αυξησης των αεροπορικών.Ισχύουν εως και 30/8


Πελάτες εκτός Αθηνών


Για εσάς εκτός Αθηνών που δεν έχετε τη δυνατότητα να μας επισκευθείτε στα γραφεία μας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά και οι προσφορές μας να σας αποσταλούν με fax ή e-mail όπως επίσης οι πληρωμές μπορούν να γίνουν και στους λογαριασμούς Τραπέζης της εταιρείας.

Η μακρύχρονη εμπειρία μας στην οργάνωση γαμήλιων ταξιδίων μας καθιστά το πρώτο και μόναδικό στην Ελλάδα εξειδικευμένο γραφείο ταξιδίων σε αυτόν τον τομέα. Σε αυτό συμβάλλει το εξειδικευμένο στις γαμήλιες παροχές προσωπικό και επιπλέον το ότι δίνουμε πάντοτε την δυνατότητα στους πελάτες για τα παρακάτω


 • Επιλογή προορισμού ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
 • Επιλογή ταξιδιωτικού πακέτου ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες.
 • Προτάσεις ταξιδιωτικών πακέτων.
 • Συμβουλές δικές μας από τις προσωπικές μας εμπειρίες αλλά και από αυτές των προηγούμενων ζευγαριών για το πιό γλυκό ταξίδι της ζωής σας
 • Κατόπιν ραντεβού

  Οι πιο λατρεμένοι προορισμοι:

  Βιέννη η αυτοκρατορική,Βενετία η ρομαντική,Βαρκελώνη η Καταλανή, Λισσαβώνα η πολιτισμική,Κανάρια νησιά τα κοσμοπολίτικα,Κύπρος η παρθένα.

  Εξωτικοί παραδεισοι

  Φίτζι τα ανέγκιχτα,Ταϊτή και Μπόρα -Μπόρα τα Πολυνησιακά,Μαλδίβες οι μοναδικές, Σευχέλλες οι εξωτικές,Κούβα η τροπική, Μαυρίκιος ο γαλαζοπράσινος,Αγ.Δομίνικος που μάγεψε τον Κριστόφορο Κολόμβο, Μπαρμπάντος και Μπαχάμες τα κοραλλένια, Μπαλί ο επίγειος Παράδεισος,Μεξικό το λίκνο των αρχαίων πολιτισμών,Ταϋλανδη η Ασιατική. Ακόμη μπορείτε να ανακαλύψετε άκοπα τις ομορφιές της Καραϊβικής ή της Αλάσκα κανοντας μια αξέχαστη κρουαζιέρα!

  Για όλα τα εξωτικά ταξίδια διαλέγουμε τις πιο επιλεγμένες αεροπορικές εταιρίες και μόνο αυτές οι οποίες παρέχουν όχι μόνο εκπληκτικές ανέσεις στην οικονομική θέση άλλα διαθέτουν τους πιο νεοαποκτημένους στόλους σύγχρονων και υπερασφαλών αεροσκαφών και τέλεια εκπαιδευμένων κυβερνητών.Έτσι, μπορει τα πακέτα μας να έχουν μικρές διαφορές στην τιμή αλλά σίγουρα η ασφάλεια και η ξεγνοιασιά σε ένα τέτοιο ταξίδι δεν συγρίνεται με τίποτε! Οι πιό γνωστές για τα παραπάνω εταιρείες είναι: η Singapore Airlines με νέα B777 και η Εmirates. Επίσης καλή εταιρεία θεωρείται η THAI.Kαινούργια αεροσκάφη διαθέτει και η Lufthansa οπως επισης η ΚLM και AIRFRANCE.

  Πληροφορίες στο 210 3232070
  info@explorertravel.gr
  www.explorertravel.gr